Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Plastic tasje
€ 0.10
Totaal

Contactgegevens

Sushi2U
Populierenhof 75
3363 HN Sliedrecht
KVK: 23039806
BTW: 8213.54.760.B.01
E-mail: info@sushi2u.nl
Bel !  0184 418 905

Over Sushi2U

Sushi2U maakt het voor alle sushi liefhebbers mogelijk om van verse sushi’s te genieten. Toevallig iets te vieren, een verjaardagsfeestje? Of een zakelijk lunch? Sushi2U maakt het compleet met Sushi Party Mix.

Genieten met Sushi in Sliedrecht:

Wie van sushi houdt komt aan zijn trekken in Winkelcentrum Populierenhof in Sliedrecht West, bij afhaal- en bezorgcentrum Sushi2U, dat wordt gerund door het naastgelegen Chinees-Indisch bezorgrestaurant New China Special. Een deel van het restaurant is verbouwd tot sushizaak, die een eigen ingang heeft. Zowel in het afhaal- en bezorgcentrum als op onze webshop kunnen verse sushi’s worden besteld. In tegenstelling tot New China Special heeft Sushi2U geen restaurantfunctie.

Online bestellen:

Op onze webshop bestelt u gemakkelijk en veilig. De beveiligde omgeving van iDeal geeft u de zekerheid van een snelle en correcte bestelling. Bij de betalingsopties kunt u aangeven om met iDeal te betalen of contant te betalen bij bezorging. Is uw bestelling afgerond? Dan wordt uw sushi meteen vers gemaakt en bezorgen wij deze binnen 45 minuten.

Sushi in de actie

Ook bij Sushi2U zijn er regelmatig extra voordelige acties. Zo zijn er altijd veel aantrekkelijke menu’s die u sterk afgeprijsd bestelt. Neem een kijkje en ontdek verschillende menu’s; Bijvoorbeeld voor twee personen, grote groepen, of gewoon voor uzelf.

Sushi catering

Wat is er nu feestelijker dan verse sushi? Deze verzorgen wij voor particulieren en bedrijven. Ook speciaal voor uw feest, evenement of zakelijke bijeenkomst. Wij maken aantrekkelijke schalen vol verschillende soorten sushi. Dat brengt stemming in de groep! Ook verzorgen wij indien gewenst professionele bediening. Neem hiervoor contact met ons op. Dan bespreken wij uw wensen en stellen een voordelige offerte op.